Kompetencer

Projektledelse

Hos IO Group har vi stor erfaring med projektledelse på både store og små projekter. Vi har nogle af europas bedste folk til at skabe projekter der giver succes. Med IO Group får du ikke bare nogle der hjælper med at implementere et projekt, men du får en sparringspartner der tør udfordre og hjælpe dig med at blive en succes. Forståelse for kunden og en enorm branche viden giver projektet hvad der skal til for at skabe noget unikt.

Forsikringskendskab

IO Group en baggrund i forsikringsbranchen og har samlet mere en 50 års erfaring med udvikling af IT systemer og effektivisering af arbejdsprocesser. Vi har arbejdet på nogle af de helt store projekter i branchen og har været med til at udvikle på eksisterende projekter. Vi har kunder over hele verden som giver nye input og vinkler.

Agil udvikling og scrum

Agil udvikling er en fællesbetegnelse for en række softwareudviklingsmetoder, hvor vægten ligger på løbende at levere værdi til kunden gennem udvikling. Vi har dagligt kontakt til vores kunder for at holde status på projektet og afstemme forventninger for dagen.

Integration imellem systemer

Vi har igennem mange år lavet integrationer mellem mange komplekse systemer og har derfor stor erfaring når det kommer til integrationer. Vi tænker videre end bare en integration og fremtidssikre og optimerer på samme tid.

Projekt kontor

Når du laver projekter sammen med IO Group, har du mulighed for at sidde sammen med os under projektet. Vi har nemlig et stor kontor med mulighed for at sætte en midlertidig arbejdsplads op, så vi kan have det bedst mulige samarbejde. Vi skaber de kreative rammer så idéerne kan spire og blive til virkelighed. Hos os er der ingen drømme der er for store.

Kunden i centrum

Alt omkring IO Group handler om at have kunden i centrum. Hvis det ikke er noget en kunde forstår eller kan bruges er det ikke lavet rigtigt. De projekter som har kunden i centrum giver større glæde, bliver mere brugt, giver bedre arbejdsgange, hurtigere betjening og bidrager til større omsætning. Vi arbejder derfor altid på alle punkter med kunden i centrum, lige fra vores dejlige lokaler til måden vi arbejder i teams og viderefører det til det vi afleverer i sidste ende.

Vi er der for kunden,  har ingen udvikling uden kunden, skaber ingen værdi uden kunden, findes ikke uden kunden. Vi har kunden i centrum.

Translate »