IO Group vision

Vi vil sikre at vores kunder tjener deres investering hjem. Ikke kun i form af det færdige produkt, men via en implementering, der målbart kan ses på bundlinjen!

Vi deler gerne vores erfaring, hvis du har en udfordring

Firmaet er stiftet tilbage i 2008 og har haft fuld fart på lige siden. Vi har alle en baggrund i forsikringsbranchen. Hvor vi har arbejdet med udvikling af IT systemer og effektivisering af arbejdsprocesser i mere end 50 år til sammen. Vores viden, metode og fokus skaber resultater.

 

 

Som kunde kan du forvente

Vi ved at det er vigtigt for vores kunder at de har en fornemmelse af hvad de kan forvente af os.

Så når du indgår samarbejde med IO Group er der en række ting, som du skal vide om os.

 

  • Kendskab til branchen fra hel verden
  • Professionel rådgivning
  • Projektledelse på højt plan
  • Hurtig og effektiv problemløsning
  • Innovative løsninger
  • Vi arbejder altid med kunden i centrum

IO Group
Transfomervej 18, 2.sal
2860 Søborg

(+45) 21 77 33 64

 

IO Group 

Jakob Antonsen

Jakob Antonsen

CEO

Hos IO Group vil vi sikre at vores kvalitet er i top og derfor er alle en del af det daglige arbejde. Vores direktør har over 20 års erfaring med at udvikle koncepter der bidrager på bundlinjen. Jakob arbejder for kunder over hele verden som skal forme projekter der både sikre daglig omsætningen, men også nye banebrydende koncepter som sikrer kundernes udvikling og fremtidssikrer deres eksistens. Når rammer, udvikling og plan skal forenes er Jakob den rigtige partner.

Bo Hansen

Bo Hansen

COO

Med mere end 18 års erfaring er Bo en af vores specialister som sikrer dig kompetent rådgivning og dyb indsigt i forretning og teknik. Bo Har forståelsen for at skabe koncepterne og få dem realiseret. Bo har arbejdet inden for forsikring og risikostyring over hele verden, som giver stor indsigt i forretnings optimering og vil guide dig sikkert igennem et projekt. Med en uddannelse inden for projektledelse er det et sikkert valg til dit næste projekt.

Jacob Hansen

Jacob Hansen

CTO

Kvalitet og indsigt der skaber resultater, kræver mange års erfaring, og med mere end 18 års erfaring er Jacob den sikre leder, der får komplekse løsninger til at blive en realitet i et udvikler team. Nye koncepter kræver ofte nye måde at tænke på, hvilket er den styrke Jacob bringer ind i teamet og skaber overblikket. Med en gennemarbejdet projektplan og projektstrategi sørger Jacob for at de store komplekse projekter bliver afleveret inden for planen, høj kvalitet og kunden får en gennemsigtig og nem overlevering.

 Job hos IO Group

Er du vores nye kollega?

Der sker hele tiden nye ting, så selvom vi ikke søger efter nye medarbejdere lige nu, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Translate »